Skip to content

HIJMOS Teamtoernooi 2024

De editie van vorig jaar was een daverend succes! Voldoende reden dus om dit jaar wederom het traditionele HIJMOS Teamtoernooi te organiseren en wel op

Goede Vrijdag 29 maart 2024
Geef je op met een team of individueel. Iedereen kan meedoen, ongeacht je badmintonervaring of leeftijd. Deelname is gratis!

Laat vrienden, familie en/of buren kennis maken met een sport, waarvan ze denken dat het alleen op de camping wordt gespeeld!

We zijn weer erg blij, dat de naamgever van het toernooi, de firma HIJMOS, ook dit jaar weer bereid is gevonden om ons te sponsoren!

  • Waar : Sporthal de Duikelaar in Waddinxveen
  • Wanneer : Goede Vrijdag 29 maart 2024 van 19.30-23.00 uur (zaal open vanaf 19.00)
  • Kosten : Deelname is gratis!

Na afloop is er uiteraard nog gelegenheid om een drankje en een hapje te nuttigen in onze eigen Duikelbar. Daar zal overigens ook de (eveneens) traditionele Paasloterij plaatsvinden.

Download HIER het inschrijfformulier. Let op: er kunnen maximaal 12 teams meedoen. Wees er dus snel bij!

Voor vragen of opmerkingen kun je telefonisch terecht bij Chris Veldman (06 44 133 282) of stuur een mail naar Invictusteamtoernooi@gmail.com

Tot slot nog een oproep van de organisatie:

  • We zoeken nog een paar enthousiastelingen, die ons tijdens het toernooi willen assisteren (op- en afbouw; tijdwaarneming; omroepen etc.). Gegadigden graag melden bij Chris.
  • Mocht je nog spulletjes beschikbaar hebben voor de Paasloterij: ook graag melden bij Chris
Back To Top
Zoeken