Skip to content

Invictus zoekt jeugd- en seniorentrainer

Invictus BC is op zoek naar een senioren- en jeugdtrainer voor het aankomende seizoen 2020/2021. Wij zijn een gezellige vereniging in Waddinxveen met een sterk verenigingsgevoel en een serieuze insteek voor de trainingen. Aankomend seizoen hebben wij naar verwachting 8 gemixte competitieteams in de divisies 2 tot en met 9 en een herenteam.

Wij trainen op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in twee trainingsgroepen (senioren) en op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur (jeugd) en van 20.30 tot 22.00 uur (senioren). Per trainingsgroep kan gerekend worden op 20 à 30 personen die komen trainen. Tijdens de jeugdtraining zal assistentie beschikbaar zijn. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de jeugdtraining te verzorgen op zaterdagochtend (van 9.00 tot 11.00 uur).

Mocht slechts één van de trainingsavonden tot de mogelijkheden behoren, dan is daarover overleg mogelijk. Hetzelfde geldt voor het trainen van de jeugd op donderdagavond en zaterdagochtend. Alle trainingen zijn in Waddinxveen.

Bij interesse zouden wij het op prijs stellen als dit seizoen nog één of twee proeftrainingen kunnen worden gegeven.

Voor meer informatie of interesse kan contact worden opgenomen met de TC, tcinvictus@hotmail.com

Back To Top
Zoeken