Skip to content

Terug van weggeweest! Het HIJMOS Badminton Teamtoernooi

Mede als gevolg van Corona konden de afgelopen edities geen doorgang vinden, maar goede tradities moet je als het (weer) even kan in ere houden! Mede om die reden, maar vooral omdat het heel gezellig is, organiseren we dit jaar weer Het HIJMOS Badminton Teamtoernooi op 7 april 2023.

Geef je op met een team of individueel. Iedereen kan meedoen, ongeacht je badminton ervaring of leeftijd. Deelname is gratis! Laat vrienden, familie en/of buren kennis maken met een sport, waarvan ze denken dat het alleen op de camping wordt gespeeld!

De naamgever van het toernooi, de firma HIJMOS, is ook dit jaar weer bereid gevonden om ons te sponsoren. Daarnaast kunnen we met trots berichten, dat ook VDH Bestuurszaken ons met een mooie financiële bijdrage wil steunen.

  • Waar : Sporthal de Duikelaar in Waddinxveen
  • Wanneer : Goede Vrijdag 7 april 2023 van 19.30-23.30 uur (zaal open vanaf 19.00)
  • Kosten : Deelname is gratis

Na afloop is er uiteraard nog gelegenheid om een drankje en een hapje te nuttigen in onze eigen Duikelbar. Daar zal overigens ook de (eveneens) traditionele Paasloterij plaatsvinden.

Download HIER het inschrijfformulier.

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij Chris Veldman (06 44 133 282) of per mail via InvictusTeamtoernooi@gmail.com

Tot slot vragen we jullie aandacht voor onderstaande sponsoroproep van Bas Bruining en Timo de Lange:

Komende zomer gaan we samen met de Stichting Global Exploration (SGE) een wereldburgerstage beleven in Tanzania. Onder leiding van enkele docenten van onze school en een medisch begeleider zullen we ons het komende jaar goed voorbereiden op deze bijzondere ervaring. Samen met onze groepsgenoten gaan we ons verdiepen in de Global Goals for Sustainable Development, de geschiedenis van Tanzania en de projecten die we gaan bezoeken.

Tijdens onze stage zullen de volgende vier doelen centraal staan:

Wereldburger stage
Nederlandse jongeren brengen een bezoek aan buitenlandse, lokale partners van SGE. Samen leren, praten, sporten, zingen en werken. Leren dat mensen over de hele wereld anders zijn en dat dat prima is.

Scholen voor scholen
Niet met lege handen reizen is ons streven. In alle landen werken we samen met lokale initiatieven en projecten die financiële steun kunnen gebruiken. Hierdoor kunnen zij een nóg betere of grotere impact hebben op de eigen samenleving.

Handen uit de mouwen
Ter plekke steken de Nederlandse jongeren samen met hun lokale leeftijdsgenoten de handen uit de mouwen. Aan welke klussen de jongeren mee kunnen werken komt altijd voort uit de vraag van onze lokale partners

Bewustwording in Nederland
Deelnemers leren na terugkomst in Nederland hun eigen ervaringen te verwerken en om te gaan met de zogeheten ‘reversed culture shock’. Daarnaast dompelen we de hele school onder in het project, bijvoorbeeld door presentaties over onze wereldburgerstage te verzorgen aan klassen van onze eigen school.
Zo’n wereldervaring kost natuurlijk veel geld. Jullie zouden ons kunnen helpen met een financiële bijdrage.

Tijdens het HIJMOS Teamtoernooi zullen we jullie in de zaal uitleggen op welke wijze sponsoring van ons project kan plaatsvinden. Alvast ontzettend bedankt!

Bas en Timo

Back To Top
Zoeken