Skip to content

Badmintonclub Invictus 2 & 3 blijven winnen!

Afgelopen weekend kwamen alle teams weer in actie. Behalve jeugdteam 1 waarbij de wedstrijd door 2 zieken bij de tegenstander niet door kon gaan. Ook werd er voor het eerst in het nieuwe clubshirt gespeeld bij de thuiswedstrijden. Wij bedanken graag nogmaals de sponsoren Beround, The Sandwich Hub & PQR en natuurlijk clubkledingopmaat.nl voor de productie.

Team 1 was gebrand op een goed resultaat na de verloren wedstrijd van vorige week. Zij mochten aantreden tegen DEO BV 4 uit Nootdorp. Het werd een leuke wedstrijd met een aantal spannende 3-setters, maar Invictus wist er met 6-2 winst vandoor te gaan. Team 2 mocht zondag op bezoek bij Schollevaar 7 uit Capelle a/d IJssel. En team 2 deed wat ze al het hele seizoen doen WINNEN! Ze namen een 7-1 winst mee terug naar Waddinxveen. Team 3 speelde al vrijdagavond uit tegen Orbiton 1 uit Leidschendam. Het werd een spannende wedstrijd voor de dames en heren van team 3. Maar er werd uiteindelijk met 5-3 gewonnen. Team 4 mocht afgelopen zaterdag op bezoek bij Onder Ons 6 uit Den Haag. Ook zij wisten met 5-3 te winnen en zo de winst mee terug te nemen. Team 5 speelde thuis tegen Randstad 5 uit Rijswijk. Zij verloren helaas met 1-7 maar die uitslag doet geen eer aan de spannende wedstrijden, wat was het soms close. Team 6 mocht thuis aantreden tegen Orbiton 5. De heren van team 6 waren goed op dreef en wisten een 3-3 binnen te slepen voor de laatste 2 mixen. Kees en Ellen maakte er vervolgens 4-3 van! Maar helaas in een spannende tweede mix trokken Leo en Birgit net aan het kortste eind, eindstand 4-4. Herenteam 1 speelde uit tegen Bodegraven 1 en verloren helaas met 2-6. Herenteam 2 kreeg Lekkerkerk 2 op bezoek maar wisten helaas ook niet te winnen het werd 1-7.

Zoals u in de intro al kon lezen ging de wedstrijd van jeugdteam 1 niet door. Jeugdteam 2 ontving DEO 3 in de Duikelaar. Er werden hele leuk wedstrijden gespeeld, maar helaas was DEO een maatje te groot en werd er met 1-7 verloren.

Back To Top
Zoeken