Skip to content

Na een paar weken rust mocht er afgelopen weekend weer gebadmintond worden!

Team 1 mocht uit in Rotterdam aantreden tegen Asterix. Helaas werd er met 6-2 verloren, zou het komen omdat Rick Luijendijk een weekje op vakantie was? Team 2 speelde thuis tegen Lansingerland uit Berkel en Rodenrijs. Ook zij moesten een vaste waarde, Melissa van Willigen, missen. Met invaller Jessica van Rijswijk wisten zij 6-2 te winnen en de koppositie te verstevigen. Team 3 ging op bezoek bij Schollevaar en pakten daar de volle winst 8-0, en ook zij blijven aan de leiding in de poule. Team 4 speelde tegen Orbiton in Leidschendam en wisten ook een mooie overwinning van 5-3 mee naar huis te nemen met invaller Maurice Toet. Team 5 speelde in de Duikelaar tegen US uit Amsterdam en pakten ook de volle winst met 8-0.

Het eerste herenteam speelde in Utrecht tegen Castellum en verloor net aan met 3-5 ondanks een paar spannende 3-setters. Het tweede herenteam speelde thuis tegen BCRS maar was helaas niet opgewassen tegen de heren uit Spijkenisse en verloren met 1-7.

Ook de twee jeugdteams kwamen dit weekend in actie. Team 1 mocht op bezoek bij Limes in Alphen a/d Rijn. Helaas werd het 8-0 in het voordeel van de Alphenaren. Team 2 stuurde Nieuwerkerk met 8-0 naar huis, volle punten voor Invictus.

Back To Top
Zoeken