Skip to content

Badmintonclub Invictus aankomend seizoen in het nieuw. Beround, The Sandwich Hub & PQR bedankt!

Je denkt vast dit bericht heb ik al eerder gelezen? Dat klopt! Helaas hebben we in een vergevorderd stadium de samenwerking met de producent moeten staken. Maar gelukkig hebben we snel een nieuwe producent gevonden. Geen onbekende, namelijk Michel Da Silva van clubkledingopmaat.nl en natuurlijk onze oud-trainer. Na een jaar hard werken is het eindelijk zover! Het nieuwe shirt voor Badmintonclub Invictus is een feit. Al een tijdje hoorde je in de wandelgangen dat het tijd werd om het shirt van Invictus te vernieuwen. Deze handschoen is begin van het vorig seizoen opgepakt door Rick Luijendijk, Pascal de Joode, Michael van Bruinessen en Marco van Leeuwen.

Dat aantrekken van sponsoren was een aardige klus maar na een aantal maanden was het dan raak. Oud-lid van Invictus, Joeri Kraaijestein, wilde graag met zijn bedrijven Beround & The Sandwich Hub met ons in zee. Ook PQR, de werkgever van Michael, werd aangetrokken om op het nieuwe shirt te prijken. Een mooi resultaat om te starten met de volgende stap, het design van het shirt. Want hoe moet het nieuwe shirt van Invictus eruit komen te zien?

Binnen de shirtcommissie werden verschillende ideeën geopperd en die werden door Marco uitgewerkt in verschillende designs. Hierin was de Invictus kleur altijd leidend en natuurlijk een mooi plekje voor de nieuwe sponsoren. Uiteindelijk werd er gewerkt naar een drietal designs waar vervolgens de leden hun stem op konden uitbrengen. Met een overtuigende meerderheid werd het bovenstaande shirt gekozen.

Shirt voor leden

Binnenkort kan het shirt door alle leden besteld worden. Op dit moment zijn de shirts voor de competitieteams in bestelling zodat die klaar zijn voor het nieuwe seizoen. Nu al vragen over het shirt mail naar tc@invictusbc.nl.

Back To Top
Zoeken