Skip to content

Badmintonclub Invictus doet goede zaken!

Afgelopen week was alweer ronde 4 van het seizoen. Met 5x winst, 1x gelijkspel en 1x verlies een goed weekend voor de Invictus teams.

Het eerste, die in de 4de divisie spelen na het kampioenschap van vorig jaar, wisten hun tweede overwinning van het seizoen te behalen tegen Quintus BC. Team 2 blijft winnen zo ook uit bij Dunlop-DKC en houd de leiding in de poule. Team 3, die op hetzelfde niveau als team 2 uitkomt, wisten ook de leiding te behouden door met 6-2 Conquesto naar huis te sturen. Team 4 liet geen spaan heel van Veglo en pakte de volle buit 8-0. Team 5 & 6 mochten allebei aantreden bij de buren van Gouweslag. Team 5 moest genoegen nemen met een gelijkspel waarbij team 6 een nipte overwinning van 5-3 pakte. Het eerste mannen team had een weekje vrij en mogen 5 november naar Castellum BC. Het tweede mannenteam was helaas niet opgewassen tegen de heren van Erasmus BV het werd in Rotterdam 0-8.

De competitie ligt nu een paar weken stil door de Yonex Dutch Open die aankomende week in het Topsportcentrum in Almere zal plaatsvinden. In de eerste week van november zal de competitie weer worden hervat.

Back To Top
Zoeken