Skip to content

Badmintonclub Invictus team 2 & 3 kampioen!

Afgelopen weekend was het laatste speelweekend van dit seizoen, en er was nog veel om voor te spelen. Team 3 (Pascal de Joode, Falko Hage, Michael van Bruinessen, Anne Kazemier & Anouk Aalders) had het kampioenschap vorige week al veilig gesteld. Team 2 (Jeroen de Kort, Alexander Gulikers, Timo de Lange, Melissa van der Poel en Melissa van Willigen) moest op papier nog minimaal 3 punten halen. En dat deden zij ruim, er werd met 7-1 gewonnen van Lansingerland.

Ook de andere Invictus teams kwamen nog in actie. Team 1 wist zich, na het kampioenschap vorig jaar, op het nippertje veilig te spelen en te handhaven in de vierde divisie. Team 4 eindigde op een mooie derde plek in de zevende divisie. Team 5 spelend in de achtste divisie werd netjes vijfde. Team 6 die vorige week al hun laatste wedstrijd speelden eindigden net als team 4 op een mooie derde plek. Mannen 1 pakte een nette vierde plek en Mannen 2 eindige helaas laatste.

Een geslaagd seizoen voor de teams van Invictus!

Kom je ook badmintonnen?
Het seizoen in net afgelopen maar we zijn natuurlijk alweer gelijk bezig met volgend seizoen! Ook voor volgend seizoen zijn we op zoek naar spelers op alle niveaus. Met of zonder badminton ervaring ben je van harte welkom bij onze gezellige vereniging. Meer informatie over onze speeldagen vind je op invictusbc.nl of als je vragen hebt stuur een e-mail naar tc@invictusbc.nl. We hopen je snel te zien in de sporthal.

Back To Top
Zoeken