Skip to content

WE MOGEN WEER!

Beste leden van Invictus,

Zoals we in onze eerdere mail bericht hebben, kunnen we weer gaan badmintonnen.

Onderstaand per groep de voorwaarden en data die we hanteren om weer te kunnen spelen:

RECREANTEN
Vanaf morgenavond (donderdag 20 mei 2021) kan er gebadmintond worden in De Duikelaar. De volgende speelavond is donderdag 27 mei 2021 in verband met 2e pinksterdag. Daarna wordt er gespeeld op maandag 31 mei 2021. Dit schema loopt door tot en met donderdag 15 juli 2021.

 • Er moet vooraf worden gereserveerd. Dit kan alleen door op de dag zelf (voor 18.00 uur) een appje te sturen aan Leo de Leede 06-50853001. En we hanteren een eerlijk verdeelbeleid bij overboekingen. Dus bij overboekingen krijgen de afvallers voorrang bij de volgende speeldag! Het maakt dus ook niet uit of je ’s-morgens om 9.00 uur of ’s-middags om 17.30 uur een appje stuurt, iedereen gaat in de pot en krijgt rond 19.00 uur per app de bevestiging dat de reservering is gelukt of op plek 1 staat voor de volgende speeldag.
 • Er mogen maximaal 24 personen per avond aanwezig zijn maar er mogen 2 personen op een baan spelen, dus er kunnen alleen singles gespeeld worden.
 • Om verplaatsingen zoveel als mogelijk te beperken worden er vooraf groepjes van 4 personen gemaakt die dan afhankelijk van het totaal aantal spelers 1 of 1,5 of 2 banen toebedeeld krijgen (maximaal 24 personen in de zaal).

TRAININGEN EN VRIJSPELEN SENIOREN
Trainen in de Dreef is mogelijk vanaf donderdag 3 juni 2021 (de Dreef is tot die datum gesloten in verband met de eindexamens). Tot deze tijd zullen de buitentrainingen op de velden bij Be Fair doorgaan. De binnentrainingen zullen plaatsvinden in twee groepen: 20.00 – 21.00 & 21.00 – 22:00, training zal worden verzorgd door Stan. Er mag alleen in singles worden gespeeld. De laatste speelavond is 15 juli 2021. Op dinsdagavond (vanaf 25 mei 2021) kan er vrijgespeeld worden (De Duikelaar) tot en met 13 juli 2021 (van 20.00 tot 21.30).

 • Er mag alleen in singles worden getraind.
 • Maximaal 16 spelers per groep.
 • Inschrijven kan 3 dagen van te voren via de Woosh app.
 • Graag rekening houden met jongere senioren leden voor wat betreft de vroege groep.
 • Mondkapje binnen verplicht, alleen tijdens het sporten af.

JUNIOREN
Vanaf aanstaande zaterdag wordt er weer getraind in sporthal De Duikelaar op dezelfde tijden als de buitentraining. De trainingen zullen in ieder geval doorgaan tot en met 15 juli 2021.

Jeugdleden die deelnemen aan de seniorencompetitie kunnen zich inschrijven voor de donderdagtraining van 20.00 uur tot 21.00 uur. Deze training gaat door tot en met 15 juli 2021.

Voor de senioren gelden de volgende corona-proof regels en uitgangspunten:

 • Er mogen maximaal 24 personen per avond aanwezig zijn maar er mogen 2 personen op een baan spelen, dus er kunnen alleen singles gespeeld worden.
 • Kleedkamers en douches zijn gesloten. Dus “omkleden” en schoenen wisselen voor de tribune.
 • De bar en de barruimte zelf zijn gesloten.
 • Bij verplaatsen in de sportzaal moet een mondkapje worden gedragen. Tijdens het sporten mag het mondkapje af.
 • Formele wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan.
 • Er kunnen alleen Invictus-leden deelnemen. Er is geen ruimte voor introducees of knipkaartgasten.

Vanaf maandag 19 juli gaan we op weer zomerbadmintonnen. Nadere informatie volgt later.

Bij vragen mailen aan:

Recreanten : ldeleede@xs4all.nl

Senioren trainen : tc@invictusbc.nl

Junioren : jc@invictusbc.nl

Wij wensen jullie veel speelplezier toe!

Met vriendelijke groeten,

BC Invictus

Back To Top
Zoeken