Skip to content

Invictus nieuws maart 2021

Hebben jullie ook met spanning afgelopen dinsdag naar de persconferentie van Rutte en de Jonge gekeken met het sprankje hoop dat naast de verschuiving van het ene uur van de avondklok er ook een uitzondering zou worden gemaakt voor de badmintonsport? Dat wondertje kwam er helaas niet. We zullen nog even moeten wachten, maar er is licht aan het einde van de tunnel en we verliezen de hoop niet! Als bestuur met Jeugdcommissie en Technische commissie komen we regelmatig (digitaal) bijeen voor overleg en allerlei voorbereidingen en dit bericht is mede bedoeld om jullie te betrekken bij het Invictus clubgebeuren en willen we jullie op de hoogte houden van allerlei ontwikkelingen.

Buitentrainingen
De buitentrainingen voor de jeugd op zaterdag worden gelukkig weer gehouden en zijn een groot succes. We gaan ook binnenkort starten met buitentrainingen voor de niet-jeugdleden in viertallen, zoals toegestaan door Rijk en RIVM. Dat mocht niet van de gemeente op het veld in de Triangel, dat moest op een officieel sportveld en gelukkig hebben we nu de mogelijkheid om een sportveld van Be Fair te gaan gebruiken. Bedankt Be Fair! De info daarover is vrijdag verstuurd naar de competitie-spelers.

De Grote Clubactie
De grote clubactie komt er ook weer aan en de voorbereidingen zijn gestart. Ook zijn door ons de voorbereidingen gestart voor de ALV op dinsdag 15 juni a.s. Noteer die datum alvast in jullie agenda, we hopen op een gewone face-to-face bijeenkomst in de Duikelaar, waarschijnlijk nog wel met een vooraanmelding en een beperkt aantal leden. Maar daarover volgt later vanzelfsprekend meer informatie. Bij een vereniging horen naast de sportbeoefenaren ook enthousiastelingen die de club helpen met besturen, regelen en gewoon dingen doen. Op de ALV zal Melissa aftreden als penningmeester daarom zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste penningmeester die vanzelfsprekend keurig door Melissa zal worden ingewerkt. Ook zijn we nog op zoek naar organisatoren voor het jaarlijkse Invictus Open. En de laatste oproep in deze update betreft een vrijwilliger die lol heeft en affectie voor bouwkundige aangelegenheden, zoals belichting en belijning van (badminton) sportvelden. De gemeente heeft namelijk voor de begeleiding van de nieuwe multifunctionele sporthal, de opvolger van de Dreef, Invictus uitgenodigd om in de gebruikerscommissie te participeren en onze man/vrouw moet de belangen van de badminton gaan behartigen.

Zomerbadminton
Als er geen gekke dingen gebeuren en de vaccins geleverd blijven worden moet het toch raar lopen als we in de zomer niet terug naar normaal badmintonnen kunnen gaan. En dan start ook weer als vanouds het zomerbadminton. We zijn aan het onderzoeken hoe we dat dan het beste kunnen organiseren. Als er van rijkswege gewoon weer gespeeld mag worden, maar als onze gemeente net als vorig jaar het teveel gedoe vind om voor de start van de scholen de Duikelaar te openen dan gaan wij gepaste stappen ondernemen. Wij hebben namelijk zin om ook in de zomer niet alleen op de camping maar ook in de zaal weer een shuttle te kunnen slaan.

De Duikelbar
We gaan ook snel weer eens polshoogte nemen in de voorraadkast van de bar van onze Duikelaar. In januari hebben we wat artikelen die snel zouden gaan verlopen aan de voedselbank geschonken. Cor en Dirk hadden gelukkig scherp ingekocht dus er staat een kleine voorraad. Maar als we nog van iets “afmoeten” via verkoop aan onze eigen leden horen jullie dat vanzelfsprekend.

Wordt vervolgd!

Met vriendelijke groet,

Bestuur, JC en TC van Invictus

Back To Top
Zoeken