Skip to content

Zomerbadminton Badmintonclub Invictus groot succes!

Het normale badminton met trainingen, wedstrijden en vrij spelen ligt alweer even stil. Maar niet in De Duikelaar, de thuishaven van Badmintonclub Invictus. Iedere maandagavond vanaf 13 juni 2022 is de sporthal rijk gevuld met badmintonners van elk niveau.

Na 2 magere Corona-jaren is het weer gezellig druk bij de zomerbadminton. Met een mooie mix van eigen leden, leden van omliggende verenigingen maar ook veel nieuwkomers die graag even komen proeven van deze leuke sport. Op deze avonden wordt er gebruik gemaakt van een afhangsysteem waardoor je tegen iedereen kan komen te spelen. Uiteraard is er ook ruimte om een wedstrijdje in te plannen met gelijk gestemde.

De zomerbadminton is nog op 22 & 29 augustus dus wees welkom! Er kan voor 5 Euro (pinbetaling) per keer tussen 20:30 en 23:00 gespeeld worden in sporthal De Duikelaar, Zuidplaslaan 550, 2743 KH Waddinxveen.

Het regulieren seizoen start weer in week 36. Voor alle speelmogelijkheden voor zowel recreanten, competitie- & jeugdspelers kijk in de agenda op onze website invictusbc.nl/agenda/

Jeugd
Ben jij tussen de 6 en 18 jaar en wil je een keer komen kijken? Dat kan! Speciaal voor de jeugd worden er proeflessen georganiseerd. Meld jezelf (of samen met een vriendje of vriendinnetje) aan via: invictusbc.nl/jeugd/proefles/ en hopelijk zien we je snel!

Back To Top
Zoeken